Category:

Description

Ампула за коса која ја зајакнува косата против опаѓање и ја зголемува густината и цврстината на косата. Пробивната формула со рузмарин која има антиоксидантни и тонизирачки својства и ефикасно го стимулира растот на фоликулите на косата. Исто така, ја ревитализира косата со никотинамид и други навлажнувачки и тонизирачки агенси за посјајна, погуста и појака коса.