Бесплатна испорака

ЗА НАРАЧКИ НАД 1.000 ДЕНАРИ

Магацински цени

ЗАГАРАНТИРАНО НАЈНИСКИ ЦЕНИ

Безбедно купување

СЕРТИФИЦИРАНО ОД ЕКСПЕРТИТЕ

Најголем избор

НА ПРОИЗВОДИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ

НОВО

Луксузна грижа за коса со Imel Pure Gold третманот.

ПОВЕЌЕ

НОВО

Grow Up Fast & Revitalizing шампонот посебно е наменет за зајакнување и побрзо растење на косата при секое измивање.

ПОВЕЌЕ

Grow Up Fast & Revitalizing кондиционерот додава еластичност во борбата против кршењето и поделбата на врвовите на влакното за поздраво растење на косата

ПОВЕЌЕ

ИЗДВОЕНИ ПРОИЗВОДИ

ТРЕТМАНИ

НЕГА & СТАЈЛИНГ