Category:

Description

Глина за коса која обезбедува концентриран стил со екстра силно држење, овозможувајќи им на мажите лесно да манипулираат со својата коса. Ланолинот се брани од дехидрација, а пчелин восок создава заштитна фолија и дава дополнителен сјај. Идеален за силен стисок. ПАРАБЕНИ – БЕЗ СИЛИКОН