Description

RAPID HAIR BLEACH BLUE 500gr

БЛАНШ

Прашок за белење со брзо дејство, идеален за осветлување до 7 нијанси. Лесно и брзо се меша, создава мека крема која не се излива и совршено се зацврстува на косата без да капа или се стврднува. Овозможува реализација на секаков вид техники за избелување. Вистинскиот избор на хидроген (6%,9%,12%) дава гаранција да се постигне посакуваното осветлување на сите природни како и обоени основи. Интензивната и специјалната заштитна формула секогаш дава сигурни резултати во однос на структурата на косата

Овој син прашок има анти-црвена формула.