Category:

Description

Маска во боја за коса која овозможува бојата да трае подолго, а притоа да ја заштити и зајакне косата. Ја храни, тонизира и интензивира обоената и истакната коса. Воедно, го враќа извонредниот сјај на досадната обоена коса.