Category:

Description

Совршен восок за стилизирање и контрола на вашата коса и брада. Восокот Imel Barba овозможува повторно обработливо флексибилно силно држење без да остава никакви лепливи остатоци. Ја одржува косата и брадата хидрирани и дава природен сјај. Силно држење.
БЕЗ ПАРАБЕНИ – БЕЗ СИЛИКОНИ