Category:

Description

Машкиот шампон Barba свежо мохито дава свежина и подмладување на машката коса што бара, на дневна основа, чистота и нега. Неговиот богат состав на есенцијални масла се грижи за здравјето на косата. Внимателно ја чисти косата и скалпот.
*Органски се одгледува.