Category:

Description

Серумот за брада и мустаќи ви дава влажен, здрав, сјаен и без трепет ефект на вашата брада и мустаќи цел ден. Исто така, ја задржува влагата и ја измазнува кутикулата на косата надолу. Серумот за брада и мустаќи е последниот, но најважен чекор од процесот на негување на брадата и мустаќите.
Начин на употреба: Прво, измијте ја брадата и/или мустаќите и исушете ги темелно со крпа. Нанесете неколку капки серум на вашата дланка и тријте меѓу рацете. Нанесете го производот рамномерно и погрижете се серумот да стигне до корените на вашата брада и мустаќи. Користете серум еднаш секој ден.
БЕЗ ПАРАБЕНИ