Description

OXYCREAM 40° WITH EMOLLIENTS 4000ml

ХИДРОГЕН

Високо стабилизирана оксидирачка емулзија со 40 вол. (12%) хидроген.

Овозможува подготовка на хомогени смеси со било каков вид на боја или бланш.

Парфимираната формула е збогатена со емолиенти, состојки кои ги третираат и заштитуваат скалпот и косата.