Category:

Description

Специјално развиен за мажи, Imel Barba Color Touch е нежен гел за употреба на коса, брада и мустаќи. Ги меша вашите сиви влакна за да ви даде дискретна боја на коса со природен изглед, без несакана топлина или видлива линија на повторно растење. Гелот лесно се нанесува и нема шанси да остава траги на чаршафи или перници. Трае до 6-8 перења. Не содржи амонијак и пероксид.