Description

Бланш Црн јаглен, прашок 500 гр

Бланш – прашок за белење со активен јаглен за отворање до 9 тони. Лесно и брзо се меша за да се добие еднолична смеса која „не истекува“. Погоден е за секоја техника на обезбојување (високо осветлување, средно, итн.). Активниот јаглерод помага да се спречи пожолтување на косата од високата содржина на пероксид и во исто време ја третира косата и ја штити структурата на косата. БЕЗ ПАРАБЕНИ И СИЛИКОНИ