Category:

Description

HAIR MASK SPRAY IMEL ARGAN OIL LEAVE ON 300ml

МАСКА ЗА КОСА СПРЕЈ АРГАН ОИЛ СО МАСЛО ОД АРГАН & КЕРАТИН

За сува и оштетена коса со арганово масло и кератин. Кератинот ја обновува оштетената коса, додека маслото од арган продира во внатрешноста на влакното и ја зголемува еластичноста и силата на косата. Доплнително ја штити косата од топлина.

Употреба: Се распрскува по целата должина на косата и не се измива. За најдобар ефект се нанесува на измиена коса. Конечен ефект: Свилена, мека и сјајна коса.