Category:

Description

СЕРУМ ЗА КОСА ARGAN OIL

СО МАСЛО ОД АРГАН&КЕРАТИН

Ја враќа косата во нејзината природна состојба, ја навлажнува и и дава сјај. Помага во раздвојување на косата. Од првото нанесување косата е посјајна, здрава и мека, без трага од маснотија

125 мл