Category:

Description

IMEL CAVIAR BLACK MASK 1000ml

МАСКА ЗА КОСА

Imel Caviar Black маска за многу оштетена коса и за коса која е изложувана на третмани за зајакнување со кератин или арган.

Употреба: по измивањето на косата со шампон, нанесете го производот на просушена коса со крпа од должината кон краевите. Средно сува коса: нанесете доволно количина и оставете ја 3-5 минути. Многу сува коса: Нанесете доволна количина и оставете ја најмалку 10 минути. Исплакнете темелно.