Category:

Description

CAVIAR BLACK HAIR SERUM 125мл

СЕРУМ ЗА КОСА

Caviar Black Hair Serum за коса за многу оштетена коса и за коса која била подложена на кератински или аргански третмани за зацрвстување. Серумот нема потреба да се измива.

Употреба: Се ставаат на раце  3-4 капки, се тријат рацете и се нанесува серумот на коса. Може да се нанесе на сува или влажна коса, особено на врвовите на косата. Серумот нема потреба од измивање.