Category:

Description

IMEL CAVIAR BLACK SHAMPOO 1000ml

ШАМПОН ЗА КОСА

Imel Caviar Black шампон за многу оштетена коса и за коса која е изложувана на третмани за зајакнување со кератин или арган.

Како да се користи: Се нанесува мало количество на влажна коса и нежно се масира со кружни движења за да се  создаде богата пена. По измивањето, косата се просушува со крпа и се нанесува маската од должината до краевите. Се остава 3-5 минути и темелно се измива со многу вода.