Category:

Description

COLLAGEN HAIR MASK 1000ml

 МАСКА ЗА КОСА

Длабоко хидратантна, интензивна маска за коса за обновување на сите типови на коса. Овозможува сјајот и виталноста на косата да се обноват и притоа косата да биде зајакната, мека и подготвена за обликување.

Хидролизираниот Кератин го подобрува сјајот, текстурата, флексибилноста, управливоста, го зголемува волуменот и ја задржува влагата.

Кератинот ја мазни и поправа косата на сите нивоа, при тоа нудејќи и супериорност. Пополнета, косата ја враќа нејзината еластичност, мекост и сјај.

Употреба: по измивањето на косата со шампон, нанесете го производот на просушена коса со крпа од должината кон краевите. Средно сува коса: нанесете доволно количина и оставете ја 3-5 минути. Многу сува коса: Нанесете доволна количина и оставете ја најмалку 10 минути. Исплакнете темелно.