Category:

Description

COLLAGEN HAIR SERUM 125ml

 СЕРУМ ЗА КОСА

Ја враќа косата во нејзината природна состојба, ја навлажнува и и дава сјај. Помага во раздвојувањето на косата. Од првото нанесување косата е посјајна, здрава, мека и без трага од маснотија. Хидролизираниот Кератин го подобрува сјајот, текстурата, флексибилноста, управливоста, го зголемува волумнот и ја задржува влагата.

Кератинот ја мазни и поправа косата на сите нивоа, при тоа нудејќи и супериорност. Пополнета, косата ја враќа нејзината еластичност, мекост и сјај. Пополнета, косата ја враќа нејзината еластичност, мекост и сјај.

Употреба: Се ставаат на раце 2-3 капки, се тријат рацете и серумот се нанесува на косата. Може да се нанесе на сува или влажна коса, особено на врвовите на косата.