Category:

Description

COLLAGEN SHAMPOO 1000 ml

ШАМПОН ЗА КОСА СО КОЛАГЕН, КЕРАТИН, ВИТАМИН Е & ХИДРОЛИЗИРАНИ ПРОТЕИНИ ОД ПЧЕНИЦА

Колаген шампонот помага да се спречи губењето на косата и воедно додава волумен на косата. Овој шампон има уникатна формула која ги остранува загадувачите и токсините со што косата изгледа сјајна и силна.

Морскиот колаген делува на тој начин што формира филм, навлажнува, негува, реконструира и заштитува.

Овозможува значително подобрување на кожната хидратација и еластичност. Поради регуларната поставеност на фибрилите, формираат тенок макромолекуларен филм на роговиден слој, кој е во состојба да ги ограничи неизбежните загуби на влага, помагајќи на косата да ја здржи целосна, свежа и мазна.

Кератин и витамин Е во комбинација ја мазнат и го поправаат надворешнниот слој на косата на сите нивоа и притоа нудејќи супериорност. Пополнета, косата ја враќа нејзината еластичнот, мекост и сјај.