Category:

Description

IMEL KERATIN INFUSION MASK 1000ml

МАСКА ЗА ХИДРАТАЦИЈА И ОБНОВУВАЊЕ НА ОШТЕТЕНА КОСА

Imel Keratin Infusion маска за ултимативен третман за хидрирање и обновување на коса. Оваа луксузна маска содржи интензивни состојки за кондиционирање и хидролизиран кератин за поздрава, посилна и посјајна коса.  Се прeпорачува за сите типови на коса, вклучувајќи сува, оштетена и коса третирана со кератин.

БЕЗ НЛС – ПАРАБЕНИ – СИЛИКОНИ