Category:

Description

IMEL KERATIN INFUSION HAIR SERUM 125ml

СЕРУМ ЗА КОСА

Imel Keratin Infusion Hair Serum инфузиран е со кератински амино киселини ја зајкнува и реконструира кршливата коса. Го намалува ефектот на нескротлива коса, ги разбива јазлите и ја остава косата со мека структура и дополнителен сјај. Составен е од немасна формула. Се препорачува за сите типови на коса, вклучувајќи сува, оштетена и кератински третирана коса.

БЕЗ НЛС – ПАРАБЕНИ – СИЛИКОНИ