Category:

Description

HAIR SERUM IMEL MACADAMIA OIL 125ml

СЕРУМ ЗА СУВА И ОШТЕТЕНА КОСА  СО МАСЛО ОД МАКАДАМИЈА И КЕРАТИН

Ја враќа косата во нејзината природна состојба, ја навлажнува и и дава сјај. Помага во раздвојувањето на косата. Од првото нанесување косата е посјајна, здрава, мека и без трага од маснотија.

Употреба: Се ставаат на раце 2-3 капки, се тријат рацете и серумот се нанесува на косата. Може да се нанесе на сува или влажна коса, особено на врвовите на косата.