Category:

Description

SHAMPOO IMEL MACADAMIA OIL 1000ml

ШАМПОН ЗА ФАРБАНА И ОШТЕТЕНА КОСА СО МАСЛО ОД МАКАДАМИЈА И КЕРАТИН

Кератинот ја обновува оштетената коса, додека маслото од макадамија продира во куликулите на влакното и притоа ја зголемува еластичноста и јачината на косата.

Дополнително ја штити косата од топлина.