Description

Бланш – брз виолетов, прашок 500гр

Прашок за белење со брзо дејство, идеален за осветлување до 7 тони. Лесно и брзо се меша, создава мека крема која не се „надувува“и совршено ја лепи косата без да „капе или да се стврдне“. Овозможува реализирање на секаков вид техники на белење (нагласување, ефекти на ленти). Правилниот избор на оксидирачки агенс (20-30-40 тона) овозможува да се постигне саканиот степен на осветлување на која било природна и обоена основа. Интензивно дејство и специјална заштитна формула секогаш дава сигурни резултати со почитување на структурата на косата. БЕЗ ПАРАБЕНИ И СИЛИКОНИ