Category:

Description

Крем за обликување на коса за кадрици и бранови со рицинусово масло, масло од семе чиа, масло од баобаб и екстракт од рубин. Кремот за обликување RUBIN RINGS е напредна формула која совршено ги обликува и одржува локните, составена од низа активни агенси кои даваат форма без да ја мачат, тежат и да се лепат за косата. Збогатен со комплекс од масла кои нудат корисни својства на косата, како сјај и мекост.