Category:

Description

Imel Pure Gold серумот ја трансформира косата во свилено совршеноство.Кадифената формула со злато, свила и кератин навлегува длабоко во внатрешноста на влакното, ја хидрира, измазнува косата и го остранува frizz ефектот. Дизајниран е со не-масна формула.

Imel Pure Gold Hair Serum 300ml

Imel Pure Gold serum transforms hair into a silky perfection! Plush, velvety formula with gold, silk and keratin penetrates deep into the hair fiber, hydrates, smoothes hair and eliminates frizz. Designed with a non – greasy formula.