Category:

Description

Маска за кадрици. Збогатена со свила & пантенол. Ја негува и зајакнува косата од внатре, обезбедува заштита од влашноста од животната средина. Се бори со frizz ефектот, овозможува дополнителна хидратација и ја трансформира непослушната коса во еластични кадрици со заводливо движење и живост.