Description

OLIVE SPA PROFESSIONAL HAIR COLOR CREAM 100ml

ПРОФЕСИОНАЛНИ ФАРБИ ЗА КОСА

Со протеини од свила и маслиново масло.

Иновативна технологија која ја прави бојата да трае подолго, заштитува и зајакнува влакна на влакната.

  • Максимална издржливост.
  • Максимална сива покриеност.
  • Максимална униформност и верност.

Однос: 1:1 + 1/2