Category:

Description

Шампон со активен јаглен и емолиенти без SLES, сулфат, натриум хлорид(сол), парабени и силикон, погоден за обоена и оштетена коса, кој ја заштитува и негува по фарбањето. Содржи фактори кои ја побелуваат косата со цел да се направи руса која може да пожолтува потемна, а во исто време да ја заштити. Доколку остане долго на косата може да даде сива нијанса. Идеален за коса која поминала низ кератин третман.