Category:

Description

IMEL KERATIN DEEP CLEANSER SHAMPOO 1000ml

ШАМПОН ЗА ДЛАБИНСКО МИЕЊЕ

Шампон со алканска формула (pH 8.0), кој ги отвара скалите на кутикулите и длабински ја исчистува косата.