Category:

Description

Создадете традиционален, софистициран и стилски елегантен изглед!
Лесен лосион кој помага да се елиминира разлетувањето, постигнувајќи брилијантен, сјаен финиш и со лесен мирис кој не се менува во текот на денот. Не остава остатоци и не се суши. За брада и коса.