Category:

Description

Имел Барба суво масло за лице, брада и коса. Разновиден производ кој веднаш се апсорбира без подмачкување. Може да се користи за смирување, навлажнување и зајакнување и на кожата и на косата. Остава нежен свеж мирис и е совршен за сите типови кожа.
БЕЗ ПАРАБЕНИ