Description

Ја остранува бојата од кожата. Производот се користи веднаш по боењето на косата и додека косата е уште влажна. Се нанесува со памук на обоената површина на кожата. По нанесувањето се остава да делува една минута. За екстремно отпорни дамки се повторува постапката.
Ја остранува бојата од кожата. Производот се користи веднаш по боењето на косата и додека косата е уште влажна. Се нанесува со памук на обоената површина на кожата. По нанесувањето се остава да делува една минута. За екстремно отпорни дамки се повторува постапката.

Состав: вода, алкохол денат, натриум лаурет сулфат, пропилен гликол, полисорбат 20, олет-10, имидазолидинил уреа, парфем, метилпарабен, пропилпарабен, натриум сулфит.