Category:

Description

Регенераторот за брада и мустаќи Imel Barba има лесна формула и е идеален за секојдневно одржување на кожата и брадата. Овој балсам е дизајниран со свила и кератин и аминокиселини, за да ја хидрира кожата и да ги омекне брадата и мустаќите. Оставајќи траен природен сјај и обезбедувајќи дополнителна нега на кожата одоздола.
БЕЗ ПАРАБЕНИ