Category:

Description

Третман со масло за брада од Imel Barba, погоден за кратки или долги бради. Ги храни и поправа влакнота, помага за здрав раст на брадата, без да се кршат влакната. Со машки мирис кој создава пријатно чувство на свежина.
Употреба: Изберете ја саканата количина на масло во зависност од должината и дебелината на вашата брада. Спуштете го маслото на дланките и добро истријте го заедно. Нанесете го маслото со кружни движења и нежно масирајте од основата на брадата, со цел да навлезе во вашата кожа за да добиете долготрајна хидратација. Продолжете да ја распоредувате преостанатата количина во вашите мустаќи и брада, чешел и стилизирајте како и обично.
БЕЗ ПАРАБЕНИ