Description

OXYCREAM 20° WITH EMOLLIENTS 1000ml

ХИДРОГЕН

Високо стабилизирана оксидирачка емулзија со 20 вол. (6%) хидроген.

Овозможува подготовка на хомогени смеси со било каков вид на боја или бланш.

Парфимираната формула е збогатена со емолиенти, состојки кои ги третираат и заштитуваат скалпот и косата.