Description

БАЛЗАМ ЗА СЕКОЈДНЕВНА УПОТРЕБА

Балзам за коса од овошни екстракти. Ги хидрира, навлажнува и штити скалпот и косата.

Притоа дава волумен и сјај и косата ја прави лесна за расчешлување.