Description

OXYCREAM 30° WITH EMOLLIENTS 1000ml

ХИДРОГЕН

Високо стабилизирана оксидирачка емулзија со 30 вол. (9%) хидроген.

Овозможува подготовка на хомогени смеси со било каков вид на боја или бланш.

Парфимираната формула е збогатена со емолиенти, состојки кои ги третираат и заштитуваат скалпот и косата.