Category:

Description

Barba шампонот за мрсна коса интензивно го чисти скалпот и ја намалува мрсноста и секрецијата на себум. Уникатната комбинација од екстракти од малина, невен и конска опашка го третира оштетениот скалп и ја балансира неговата влажност, притоа давајќи сјај и свежина.