Category:

Description

Помадата растворлива во вода екстра силно држење. Идеален за секое силно обликување на косата. Со состојки кои не ја сушат косата и добро ја дотеруваат!
БЕЗ ПАРАБЕНИ – БЕЗ СИЛИКОН