Category:

Description

Професионален киселински шампон со ниска pH 4, погоден за технички работи. Со овошни киселини провитамин Б5 и кератин.
БЕСПЛАТНИ ПАРАБЕНИ – БЕСПЛАТНИ СИЛИКОНИ