Description

Професионалниот спреј за коса IMEL за дополнително силно држење и нуди на косата максимална фиксација за беспрекорен изглед со долго траење. Соочете се со секој предизвик во текот на денот, бидете флексибилни од утро до вечер. Дава еластичност и мекост на вашата коса, не се лепи до нea и ја штити од негативни надворешни влијанија.
• ја одржува фризурата во одлична состојба
• нуди исклучително силно држење на косата
• дава еластичност и сјај на косата
• не ја суши и не ја оптоварува косата
• ја измазнува фризурата и дава сјај