Description

ТОНИК АМПУЛИ ЗА КОСА 

Овие ампули за коса го подржуваат нивниот корисен ефект врз составот со микронутриенти, кој работи како катализатор за создавање на коса, како и Capillisi, кој содржи органски силикон, кој помага да се зајакне косата. Дополнително тие содржат никотинамид и пантенол, кои се есенцијални витамини за здравјето и растот на косата.

Со користење на ампулите резултатите се моментални и вашата коса ќе добие сјај и здрав изглед.