Description

ШАМПОН ЗА СЕКОЈДНЕВНА УПОТРЕБА pH 5.5

Шампони во неколку различни мириси со екстракти од овошје и камилица. Не ги иритира очите.

Идеален за сите видови коса. Погоден за секојдневна употреба.