Category:

Description

SHAMPOO IMEL ANTIGIALLO 1000ml

ШАМПОН ЗА СИВА, ОСВЕТЛЕНА И БЛАНШИРАНА КОСА

Овој мек шампон е создаден да ги неутрализира несаканите жолти тонови на косата. Содржи протеини од свила за да ја потпомогне регенерацијата на косата. Нуди одлична сјајна и мека коса.