Description

Имел восокот за коса со екстра силен фикс и мат финиш го прави стилизирањето брзо и лесно. Обезбедува повторно обработливо силно држење без да ја тежи косата. Косата останува во совршена форма во текот на целиот ден. За сите типови коса.
БЕЗ СЛЕС – ПАРАБЕНИ – СИЛИКОНИ