Description

СПРЕЈ КОДИЦИОНЕР ЗА КОСА СО ПРОТЕИНИ ОД ПЧЕНИЦА & СВИЛА И СОК ОД АЛОЕ ВЕРА

Комбинацијата на протеини од пченица и свила ја регенерираат косата и го штитат влакното од split edns ефект, притоа давајќи волумен и сјај на косата. Косата ја омекнува, го олеснува нејзиното расчешлување и го остранува статичкиот електрицитет. Не се измива.