Description

Волуменизирачки спреј за коса за одржување на косата во секој чекор од нејзиниот процес на обликување. Лесен е, обезбедува флексибилно зацврстување без леплив и ронлив остаток. Го подобрува природното движење на косата.

 

Volumizing hair spray to hold hair in place at any step during the styling process. Provides weightless, flexible hold with no sticky or flaky residue. Enhances hair’s natural movement.