Description

Со пантенол & витамин Е

Производ за фен за коса или преса за исправување
Овој производ овозможува брановидната коса да биде скротена, исправена и подолготрајна без frizz ефект. Богатиот состав со навлажнувачки агенси и дава на косата сјај и мазност без да предизвика волумен.

Состав: пропилен гликол, вода, циклопентасилоксан, диметиконол Peg-150, изохексадекан, октил метоксицинамат, Vp/va кополимер, кополимер на натриум акрилати, хидрогенизиран полиизобутен, фосфолипиди, полиглицерил анецеталат, панцеталат, 10 Кополимер, С12-14 сек-парет-5, амодиметикон, С12-14 сек-парет-7, бензофенон-4, динатриум едта, феноксиетанол, хлорфенезин, парфем, бензил, бензоат, кумарин, лимонен, гераниол, хекссил цинамал.

БЕЗ МИНЕРАЛНО МАСЛО, ПАРАБЕНИ И СИЛИКОНИ