Description

АCTIVE LOTION АМПУЛИ ЗА КОСА 

Повеќенаменските ампули со pH4.5 содржат колаген и билни екстракти кои ги спречуваат неповолните резултати од алкалните технички третмани. Може да се користи заедно со фарба за коса, при измивање или веднаш п отехнички третман, без да се измие. Ампулите ќе се погрижат вашата коса да остане мека, здрава и сјајна.